Zákon o veřejných zakázkách s komentářem a příklady : právní stav k 1.1.2007 - Krutáková, Lenka; Kruták, Tomáš (ANAG, 2007)
Komentář se zabývá novým zákonem o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb., který od 1. 7. 2006 zrušil a zcela nahradil předchozí zákon o veřejných zakázkách.
Právo
Keywords: státní správa; podnikání; zákonodárství jako téma; obchod; Commerce; Entrepreneurship; Legislation as Topic; veřejné zakázky; právo, zákonodárství