Trestní právo hmotné : obecná část, zvláštní část - Jelínek, Jiří (Linde, 2006)
Vysokoškolská učebnice trestního práva hmotného systematicky vykládá pojmy a instituty trestního zákona a zákona o soudnictví.
Keywords: Punishment; trest; Criminal Law; Česká republika; trestní zákon; Czech Republic; trestní právo hmotné; právo, zákonodárství; Law Enforcement; prosazení zákonů