Strategie prevence chronických neinfekčních onemocnění v Evropě a v České republice : zaostřeno na veřejné zdravotnictví : vize CINDI (Státní zdravotní ústav, 2006)
Zpracováno na základě publikace Světové zdravotnické organizace Regionální úřadovny pro Evropu.
Keywords: Europe; nemoc; Evropa; primární zdravotní péče; Public Health Practice; veřejné zdravotnictví; chronická nemoc; primární prevence; Česká republika; Disease; Chronic Disease; Czech Republic; veřejné zdravotnictví - praxe; Primary Health Care; Primary Prevention