Posvátná rostlinná medicína : moudrost původního severoamerického bylinářství - Buhner, Stephen Harrod (Volvox Globator, 2007)
Kniha se zabývá starobylým vztahem původních obyvatel a rostlin a zkoumá techniky, které nejstarší obyvatelé Ameriky využívali v komunikaci se světem rostlin.
Verbena ; 14
Keywords: Indians, North American; Indiáni Severní Ameriky; holistické zdraví; Holistic Health; etnobotanika; tradiční lékařství; léčivé rostliny; Ethnobotany; Shamanism; Plants, Medicinal; okultní vědy; botanika; fytoterapie; Medicine, Traditional; šamanismus; Phytotherapy