Kineziologická cvičení pro celou rodinu : jak získat energii pohybem - Silva, Kim da; Rydl, Do-Ri (Dobra & Fontána, 1999)
Chcete ráno lépe vstávat? Jasněji myslet? Více rozumět sobě i druhým? Znovu se cítit zdravě a spokojeně? Tato knížka je cele o POHYBU: prostřednictvím jejích návodů se můžete naučit „zapínat“ pro kteroukoli činnost, o níž jste se domnívali, že ji nedokážete zvládnout. Pohyb je nejzákladnějším životním projevem, ale také fyziologickou a energetickou hygienou. Kineziologické cvičení je jedinečné v tom, že podporuje autonomní pohybový smysl, který se projevuje formou tzv. sebeléčebného reflexu. Fyziologická výměna v organizmu jeho působením funguje podstatně lépe, za což se vám tělo odvděčí nečekanou vitalitou. Přitom se naučíte pouze to, co jste už dávno zapomněli – předpokladem je pouze překonat nechuť k přirozenému pohybu…
Keywords: Complementary Therapies; komplementární terapie; Kinesiology, Applied; alternativní lékařství; zdraví rodiny; terapie cvičením; Family Health; tělovýchovné lékařství; kineziologie aplikovaná; Exercise Therapy