Odpověď rakovině - nedám ti nikdy šanci : velmi jednoduché způsoby, jak zabránit nejhoršímu a neonemocnět z chemoterapie : léčivé potraviny, spánek, byliny, meditace, jóga, přirozená detoxikace - Sharma, Hari; Mishra, Rama K; Meade, James G (Triton, 2007)
Kniha je výzvou rakovině a všem nemocem. Osahuje ucelenou řadu praktických návodů a technik, jak zdravě žít. Tradiční ájurvéda radí: vytvořte si tělo, které řekne nemoci NE. To znamená silné tělo se silným imunitním systémem; tělo čisté, zdravé a vyrovnané. Návody uvedené v této knize vyzývají rakovoinu na souboj na té nejhlubší úrovni – na úrovni DNA. Když je zdravá vaše DNA, je zdravý i váš mozek, srdce, kůže, palec u nohy a – a s ním i jeho nehet. Jste prostě zdraví od hlavy až k patě. Ať jde o chřipku, rýmu, nachlazení, úzkost, onemocnění srdce či nemocné klouby, protirakovinné techniky vám s nimi zaručeně pomohou.
Keywords: Complementary Therapies; komplementární terapie; onkologie; alternativní lékařství; ájurvéda; preventivní medicína; nádory; Neoplasms