Krvácení do gastrointestinálního traktu - Krška, Zdeněk; Zavoral, Miroslav (Triton, 2007)
Monografie předkládá aktuální a dostatečně reprezentativní přehled problematiky krvácení do trávicího traktu s racionální akceptací možných širokých vazeb. Ke spolupráci byli vyzváni přední odborníci jednotlivých oborů, kteří se vybranými určenými otázkami skutečně v praxi zabývají, a jsou schopni předat nejen praktické zkušenosti, ale i aktuální stav poznání. Svým rozsahem je kniha určena jak pro pregraduální, tak i pro pokročilou postgraduální přípravu a studium.
Keywords: Gastrointestinal Tract; gastrointestinální krvácení; Gastrointestinal Hemorrhage; gastrointestinální trakt; gastroenterologie