Turnerův syndrom - Lebl, Jan; Zapletalová, Jiřina (Maxdorf, 2007)
Kniha obsahuje otázky jako: Jak získal Turnerův syndrom své jméno? Lze Turnerovu syndromu předejít?
Medica
Keywords: lékařská genetika; Turner Syndrome; Turnerův syndrom; pediatrie; Genetics, Medical