Biologie : 2000 testových otázek a odpovědí - Kincl, Lubomír; Chalupová-Karlovská, Vlastimila; Bičík, Vítězslav (Rubico, 2007)
Dosud nejucelenější soubor testových otázek, pokrývající celé učivo středoškolské biologie přehledně uspořádaný v sedmi kapitolách: Vznik a vývoj planety Země, Botanika, Zoologie, Biologie člověka, Obecná biologie, Genetika, Obecná ekologie a ochrana přírody. Publikace je určena k přípravě studentů k přijímacím zkouškám na vysoké školy a ke zkvalitnění výuky středoškolské biologie.
Středoškolská učebnice
Keywords: Biology; biologie