Die chronischen Krankheiten; ihre eigenthümliche Natur und homöopathische Heilung - Hahnemann, Samuel (Arnoldischen Buchhandlung, 1828)
Monografie zabyvající se homeopatickou léčbou chronických onemocnění.
Keywords: chronická nemoc; homeopatie; Homeopathy; alternativní lékařství; Chronic Disease; patologie