Hyperkinetická porucha a poruchy chování - Paclt, Ivo (Grada, 2007)
Problematika hyperkinetické poruchy, poruch chování a agresivity u dětí je u nás tématem čím dál tím víc diskutovaným. Publikace pana doktora Paclta se dotýká všech těchto oblastí a přináší čtenářům jak teoretické vysvětlení, tak i praktické rady a doporučení. Kniha je určena nejenom odborníkům, psychologům, psychiatrům a vychovatelům, ale i rodičům dětí s diagnózou hyperkinetické poruchy a dalších, souvisejících poruch.
Psyché
Keywords: Diagnosis, Differential; Psychotropic Drugs; neurovývojové poruchy; dětská psychiatrie; diferenciální diagnóza; hyperkinetická porucha; psychotropní léky; Neurodevelopmental Disorders; Hyperkinesis; Child Psychiatry; psychiatrie; Attention Deficit Disorder with Hyperactivity; pediatrie; hyperkineze