Řeč těla : přesvědčte svou mimikou, gesty a držením těla - Bruno, Tiziana; Adamczyk, Gregor (Grada, 2007)
V praktické příručce se dozvíte, jak svou řečí těla ovlivňovat druhé, jak řeč těla využívat při prezentacích, vedení lidí a motivaci, při prodeji či přijímacím pohovoru do zaměstnání, a také jak řeč těla trénovat. Dále se naučíte rozumět signálům těla - co prozradí postoj, držení těla, gesta, mimika, hlas a intonace - a budete tak více vědět nejen o ostatních, ale i o tom, jak působíte vy sami svou řečí těla. Naučíte se přesvědčivě komunikovat a díky hodnověrné řeči těla budete působit jako osobnosti a přesvědčíte nejen své kolegy či šéfa, ale i ostatní ze svého okolí. V knize získáváte skutečně komplexního rádce v oblasti neverbální komunikaci se speciálními radami pro různé pracovní i osobní situace.
Praxe & kariéra
Keywords: gesta; sociologie; Nonverbal Communication; komunikace; neverbální komunikace; Communication; psychologie, klinická psychologie; Kinesics; Gestures; kinezika