Šamanismus. I, Rozšířená vize reality - Nicholson, Shirley J (CAD Press, 1994)
Ojedinělá antologie do níž přispělo deset světově proslulých léčitelů, psychologů, antropologů a odborníků na psychotroniku.
Světové duchovní proudy ; 47. sv.
Keywords: tradiční lékařství; okultní vědy; šamanismus; Shamanism; Medicine, Traditional