Základy ústní a čelistní chirurgie - Pazdera, Jindřich (Univerzita Palackého v Olomouci, 2007)
Učebnice stomatologické chirurgie pro studenty magisterských programů stomatologie a zubního lékařství, podává základní přehled o problematice čelistní a obličejové chirurgie. Obrazová dokumentace je omezena na kresby a schémata.
Učebnice
Keywords: stomatochirurgické výkony; chirurgie; Surgery, Oral; Oral Surgical Procedures; ústní a čelistní systém; Stomatognathic System; zubní lékařství; stomatochirurgie