Specifické vývojové poruchy učení a chování : SPUCH : sborník prací studentů Filozofické fakulty OU - Vašutová, Maria (Ostravská univerzita, Filozofická fakulta, 2007)
Sborník prací studentů Filozofické fakulty Ostravské univerzity o specifických poruchách učení a chování u dětí školního věku. Zdroj: https://www.sancedetem.cz/srv/www/content/pub/cs/odborna-knihovna/specificke-vyvojove-poruchy-uceni-a-chovani-spuch-sbornik-praci-studentu-filozoficke-fakulty-ou-2585.html
Keywords: hyperkinetická porucha; Neurodevelopmental Disorders; Child; Conduct Disorder; neurovývojové poruchy; Attention Deficit Disorder with Hyperactivity; Education; Communication Disorders; porucha chování; poruchy učení; komunikační poruchy; výchova a vzdělávání; dítě; Learning Disabilities; pedagogika; Child Rearing; výchova dítěte; psychologie, klinická psychologie