Úskalí diagnostiky a endovaskulární terapie onemocnění mozkových tepen, zobrazování hlavy a krku : program a sborník abstrakt vědeckých sdělení : II. český neuroradiologický kongres : Srní, 11.-13. října 2007 - Ferda, Jiří (Galén, 2007)
Sborník obsahuje program a abstrakta vědeckých sdělení přednesených v rámci II. Českého neuroradiologického kongresu, konaného ve dnech 11. až 13. října 2007 v Srní.
Keywords: mozková angiografie; Cerebral Angiography; Stroke; cévní mozková příhoda; cerebrovaskulární poruchy; radiologie, nukleární medicína a zobrazovací metody; Head and Neck Neoplasms; angiologie; Cerebrovascular Disorders; neurologie; nádory hlavy a krku