Zákon o veřejných zakázkách : komentář - Jurčík, Radek (C.H. Beck, 2006)
Zákon o veřejných zakázkách je jeden z nejvýznamnějších právních předpisů upravující postupy při vynakládání veřejných prostředků. Komentář reaguje na změny v oblasti veřejných zakázek, které vycházejí z nových zadávacích směrnic ES. Zapracováním těchto směrnic do právního řádu ČR tak vznikla forma zcela nového zákona o veřejných zakázkách. Rovněž upozorňuje na související předpisy, aktuální judikaturu, ale také metodiku zadávání veřejných zakázek.
Beckova edice komentované zákony
Keywords: státní správa; podnikání; obchod; State Government; Česká republika; veřejné zakázky; Commerce; právo, zákonodárství; Entrepreneurship; Czech Republic