Vztah mezi expresí matrix metaloproteáz a přežitím nemocných v I. stádiu nemalobuněčné rakoviny plic - Klein, Jiří (Iga MZ ČR, 2007)
Zhodnocení vztahu mezi expresí matrix metaloproteáz detekovaných nepřímou imunoperoxidázovou reakcí v tumorech plicních resekátů nemocných v I. stadiu NSCLC a metastazováním resp. přežitím.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: mortalita; Carcinoma, Non-Small-Cell Lung; onkologie; Prognosis; matrixové metaloproteinasy; prognóza; analýza přežití; Mortality; Matrix Metalloproteinases; Histological Techniques; biochemie; nemalobuněčný karcinom plic; histologické techniky; pneumologie a ftizeologie; Survival Analysis