Oftalmologie v kazuistikách - Diblík, Pavel; Kalvodová, Bohdana; Růžičková, Eva (Triton, 2007)
Praktická a přehledně zpracovaná publikace je sborníkem téměř 80 nejzajímavějších kazuistik, které byly prezentovány na seminářích Oční kliniky VFN v Praze.
Keywords: Glaucoma; oftalmologie; oční nemoci; Ophthalmology; poranění oka; nádory oka; Eye Diseases; Eye Neoplasms; Eye Injuries; glaukom