Čerpáme finanční zdroje Evropské unie : praktický průvodce - Vilamová, Šárka (Grada, 2005)
Aktuální informace jsou podány v ucelené, detailní podobě a srozumitelnou formou. Podrobně jsou vysvětleny zásady, jak lze pomoci využívat, důraz je kladen na konkrétní postupy při tvorbě, předkládání a posuzování projektů. Předloženo je mnoho dostupných informací nezbytných pro získání projektu, včetně jednotlivých postupových kroků pro jeho vypracování. Závěrem je uveden přehled významných institucí a odkazy na důležité dokumenty, které mohou významně pomoci při získání finanční podpory z fondů Evropské unie
Finanční řízení
Finance
Keywords: Cost Allocation; financování organizované; Česká republika; Financing, Organized; podnikání; Entrepreneurship; Local Government; alokace nákladů; místní státní správa; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; Czech Republic; politologie, politika, zdravotní politika; Cost Sharing; podíl na nákladech