Lékařská fyzika a informatika : (se zaměřením na zubní lékařství) - Mornstein, Vojtěch; Hrazdira, Ivo; Bourek, Aleš (Neptun, 2007)
Kniha je určena jak studentům stomatologie a zubního lékařství v pregraduálním i postgraduálním studiu na LF, postgraduálnímu celoživotnímu vzdělávání, ortodontistům, ale i lékařům ostatních medicínských oborů, kterým pomůže v jejich praxi.
Keywords: informační systémy; biofyzika; Medical Informatics; lékařská informatika; Biomedical Engineering; Physics; biomedicínské inženýrství; Medical Informatics Applications; fyzika; využití lékařské informatiky; Biophysics; fyzika, biofyzika; Information Systems