Umění déle žít - Axt, Peter; Axt-Gadermann, Michaela (Ottovo nakladatelství, 2008)
V této knize najdete návod, jak dosáhnout umění delšího života. Dozvíte se, co je třeba omezit, čemu se vyhnout a naopak co podpořit, upravit, popřípadě změnit
Keywords: Nutritional Physiological Phenomena; Quality of Life; Longevity; Health Behavior; preventivní medicína; fyziologie výživy; zdravé chování; kvalita života; dlouhověkost