Rovnovážný systém II. speciální část - Vrabec, Pavel (Triton, 2007)
Speciální část díla se týká jednotlivých klinických onemocnění, které provází poruchy rovnováhy. Popisuje symptomatologii, vyšetřovací metody a léčbu. Je jedním ze základních učebních textů pro postgraduální vzdělávání otorinolaryngologů, se zájmem si ji však přečtou i neurologové, internisti a praktičtí lékaři...
Keywords: Vestibular Function Tests; nemoci vnitřního ucha; Postural Balance; posturální rovnováha; vestibulární nemoci; neurologie; Labyrinth Diseases; vestibulární funkční testy; Vestibular Diseases