Nemocný v domácí péči I : věnováno nemocným odkázaným na pomoc druhých, jejich ošetřovatelům a rodinám : zvláště pak nemocným Parkinsonovou chorobou, lidem po cévní mozkové příhodě a lidem s roztroušenou sklerózou - Halová, Miroslava (Miroslava Halová - MAJ.ZJ, 2007)
Nemocný v domácí péči 1 je kniha zabývající se řešením každodenních problémů lidí nemocných, zvláště pak se sníženou pohyblivostí v důsledku CMP, Parkinsonovy choroby či roztroušené sklerózy. Přílohou je DVD se speciálními cviky, jejichž účinnost je prověřená letitou praxí. Kniha vznikla na žádost samotných nemocných a jejím autorem je zdravotní sestra se třicetiletými zkušenostmi - Miroslava Halová.
Keywords: ošetřovatelství; cévní mozková příhoda; Exercise Therapy; rehabilitační ošetřovatelství; Home Nursing; Rehabilitation Nursing; alternativní lékařství; roztroušená skleróza; Complementary Therapies; terapie cvičením; Parkinson Disease; Multiple Sclerosis; komplementární terapie; domácí ošetřování; Stroke; Parkinsonova nemoc