Chráněné bydlení pro lidi s hluchoslepotou : mezinárodní pracovní konference Olomouc, květen 2007 : sborník referátů - Štěrbová, Dana (Univerzita Palackého v Olomouci, 2007)
Mezinárodní pracovní konference se konala v květnu 2007 v Olomouci pod záštitou Univerzity Palackého v Olomouci a sdružení rodičů a přátel hluchoslepých dětí Záblesk. Neprodejné.
Sborníky
Keywords: zdravotní výchova; sluchově postižení; zrakově postižení; zdravotně postižení; Persons with Visual Disabilities; Persons with Hearing Disabilities; bydlení; Housing