Výživa při nádorovém onemocnění : [praktická příručka pro pacienty - Starnovská, Tamara; Pavlíčková, Jaroslava; Hrbková, Danuše (Nutricia, 2007)
Pokyny k úpravě stravovacího režimu pro pacienty trpící nádorovým onemocněním.
Keywords: Neoplasms; nádory; Nutrition Surveys; Diet Surveys; dieta - přehledy; výživa - přehledy; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; onkologie