EFT - svoboda emocí : jednoduchá technika sebeléčení - Wagner, Ramona B (ANAG, 2008)
Emotional Freedom Techniques (EFT) vychází z toho, že psychické poruchy mají svůj základ v blokádách energetického systému těla. Abychom zablokovanou energii opět rozproudili, poklepáváme na speciální akupunkturní body, zatímco myslíme na problém, který ošetřujeme.
Keywords: Psychophysiologic Disorders; psychický stres; techniky emoční svobody; deprese; strach; alternativní lékařství; samoléčba; psychosomatické poruchy; akupresura; Depression; Stress, Psychological; Self Medication; Acupressure; psychoterapie; Fear