Molekulární medicína a biotechnologie : soubor přednášek (Galén, 2008)
Cílem učebního textu je seznámit studenty s nejmodernějšími poznatky z oboru molekulární genetika, biologie a biochemie a provázat tyto poznatky s jejich praktickou aplikací ve výrobě diagnostických a léčebných preparátů.
Keywords: Molecular Biology; molekulární biologie; Biotechnology; biomedicínské inženýrství; biologie; biotechnologie