Dieta pro snížení cholesterolu - Vlachová, Libuše (Agentura VPK, 2007)
Nedílnou součástí léčení vysokého cholesterolu v krvi je vhodná dieta. Knížka přináší řadu vhodných receptů na polévky, hlavní jídla, přílohy, předkrmy, saláty i moučníky.
Keywords: hypercholesterolemie; vaření; Cooking; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; dieta s omezením tuků; zájmy a záliby; Hypercholesterolemia; Menu Planning; Diet, Fat-Restricted; jídelníček