Těhotenství a péče o dítě : kompletní průvodce od početí do věku šesti let : ilustrovaný atlas - Sarti, Paolo; Sparnacci, Giuseppe (Sun, 2007)
Tato kniha je určena všem, kdo si přejí mít dítě, všem, kteří už narození potomka očekávají, ale i rodičům, kteří sledují, jak jejich dítě roste. Nenajdete v ní přesné tabulky a pravidla, ale základní, poutavým způsobem podané informace, které budou rodičům sloužit jako vodítko v nových, někdy zcela neznámých a náročných situacích a pomohou jim rozlišit skutečné a vedlejší potřeby. Díky této knize pochopíte, že mít dítě, starat se o něj a vychovávat ho může zvládnout opravdu každý. Kniha je výbornou přípravou pro mateřství a rodičovství.
Keywords: péče o dítě; vývoj dítěte; Child Care; Parturition; porod; Pregnancy; pediatrie; gynekologie a porodnictví; těhotenství; Child Development; péče o kojence; Infant Care