Na otci záleží - Leman, Kevin (Návrat domů, 2008)
Autor načrtává architekturu vztahu mezi otcem a dcerou, včetně toho, že tato stavba musí být založena na důvěře. A důvěra souvisí s důsledností. Leman říká: „Aby se dcera cítila bezpečně, otec zajistí tím, že bude důsledný a zásadový.“
Keywords: výchova dítěte; rodičovství; Child Rearing; vztahy mezi otcem a dítětem; sociologie; křesťanství; Father-Child Relations; Parenting; psychologie, klinická psychologie; humanitní vědy a umění; Christianity