Vztah trombofílií a ovariálního hyperstimulačního syndromu - Machač, Štěpán; Kudela, Milan; Procházka, Martin; Dostál, Jiří; Ľubušký, Marek; Slavík, Luděk (Iga MZ ČR, 2007)
Cílem projektu je nalezení souvislosti mezi rozvojem těžké formy ovariálního hyperstimulačního syndromu (OHSS) v programu asistované reprodukce a trombofilními stavy.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: hematologie a transfuzní lékařství; Blood Coagulation; Reproductive Techniques, Assisted; Women; Ovarian Hyperstimulation Syndrome; asistovaná reprodukce; trombofilie; Thrombophilia; ženy; genetika, lékařská genetika; ovariální hyperstimulační syndrom; Reproductive Medicine; hemokoagulace; reprodukční lékařství; gynekologie a porodnictví