Minimálně invazivní léčba symptomatických myomů pomocí laparoskopicky asistovaného přerušení děložních cév - Holub, Zdeněk; Jabor, Antonín; Eim, Josef; Kliment, Lev; Lukeš, Jiří (Iga MZ ČR, 2007)
Racionální zhodnocení místa laparoskopické disekce děložních cév v managementu děložních myomů. Zhodnocení přínosu nové minimálně invazivní metody s ohledem na reprodukční potenciál,sociální a ekonomické faktory života ženy .
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Minimally Invasive Surgical Procedures; Vascular Surgical Procedures; uterus; Uterus; laparoskopie; Microdissection; fertilita; myom; Fertility; miniinvazivní chirurgické výkony; Laparoscopy; gynekologie a porodnictví; mikrodisekce; angiologie; výkony cévní chirurgie; Myoma