End-to-side anastomóza periferních nervů v klinické praxi a vyžití neurotrofických látek pro ovlivnění funkční reinervace v experimentálním modelu - Haninec, Pavel (Iga MZ ČR, 2007)
Klinická a experimentální studie end-to-side anastomózy periferních nervů a její využití v rekonstrukci pažní pleteně. Vliv neurotrofinů na kvalitu funkční reinervace a na kolaterální reinervaci po end-to-side anastomóze periferních nervů.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Anastomosis, Surgical; neuropatie brachiálního plexu; anastomóza chirurgická; plexus brachialis; Peripheral Nervous System; neurochirurgie; imunohistochemie; granulocyty; Brachial Plexus; Granulocytes; periferní nervový systém; Immunohistochemistry; neurologie; Brachial Plexus Neuropathies