Dermatovenerologie - Štork, Jiří (Galén, 2008)
Učebnice seznamuje čtenáře s novými poznatky v dermatovenerologii a důraz klade na logiku diagnostiky kožních nemocí, na praktičnost, přehlednost, pochopitelnost a srozumitelnost textu. S tím souvisí i zařazení četných schémat, tabulek, obrázků a doplnění stránek margináliemi, které umožňují rychlou orientaci v textu a pro studenty jsou také pomůckou při opakování. Pětisetstránková publikace je doplněna více než 400 barevnými obrázky.
Keywords: Diagnosis, Differential; Sexually Transmitted Diseases; diferenciální diagnóza; kožní nemoci; sexuálně přenosné nemoci; dermatovenerologie; Skin Diseases