Tančím tak rychle, jak dokážu - Gordon, Barbara (Portál, 2008)
Autobiografická zpověď úspěšné emancipované ženy, scenáristky a režisérky newyorské televize, která mobilizovala všechny síly své osobnosti, aby dokázala žít bez návykových medikamentů. Odhodlání k takovému skutku způsobilo, že se psychicky zhroutila a musela projít martyriem při pobytu v psychiatrických léčebnách i při opětovné snaze začít nový život. Kniha se také stala námětem pro filmové zpracování. Je určena všem, kdo se zajímají o psychologie a lidské osudy.
Keywords: poruchy spojené s užíváním opiátů; Psychotherapy; Substance-Related Disorders; Drug and Narcotic Control; Mental Disorders; psychiatrie; kontrola léčiv a omamných látek; poruchy spojené s užíváním psychoaktivních látek; Opioid-Related Disorders; psychoterapie; adiktologie; duševní poruchy