Makrobiotické nedělní vaření - Lužná, Dagmar (ANAG, 2007)
Publikace Makrobiotické nedělní vaření přináší inspiraci ve formě zdravých pokrmů prověřených letitými zkušenostmi autorky. Zajímavé a chutné recepty na každou neděli v roce najde čtenář rozdělené podle ročních období, připravené z přirozených potravin podle makrobiotických zásad, z potravin, které pole a zahrady kolem nás nabízejí ke sklizni a k sezonnímu zpracování. Makrobiotické pokrmy pro každou příležitost Kromě receptů na jednotlivé neděle v knize Makrobiotické nedělní vaření najdeme i kapitoly věnované receptům na vánoční cukroví, nápojům, zelenině, ovoci, svačinkám a pamlskům. Nově přidané recepty ukázkového jídelníčku pro jednotlivá roční období, se snídaní a večeří, se stanou čtenáři pomocníkem při vaření během týdne, kdy člověk chodí do práce a nemá moc času. Doplňte vyvážený jídelníček vhodným cvičením Kniha Makrobiotické nedělní vaření je doplněna o DVD se základy energetických cvičení, která je možné provádět ráno po probuzení, a cviky pro posílení či uzdravení jednotlivých orgánů, které můžeme cvičit v průběhu dne. Vemte své zdraví do vlastních rukou Kniha Makrobiotické nedělní vaření je určena všem, kteří chtějí změnit svůj životní styl a neví, jak začít. Všem, kteří chtějí vzít zodpovědnost za své zdraví do svých rukou.
Zdraví a volný čas
Keywords: nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Diet, Macrobiotic; dieta makrobiotická; vaření; Menu Planning; zájmy a záliby; jídelníček; Cooking