Terminologiae medicae vestibulum : úvod do řecko-latinské lékařské terminologie pro studenty bakalářských oborů na 1. LF UK - Svobodová, Dana (Karolinum, 2005)
Skripta seznamují se základními jevy latinské gramatiky a jsou jakýmsi předstupněm k důkladnějšímu poznání lékařské terminologie.
Keywords: lingvistika; Linguistics; lingvistika, lékařská terminologie; latina; Medicine; Terminology as Topic; lékařství; terminologie jako téma; řečtina