Logika v právním myšlení - Gerloch, Aleš (Eurolex Bohemia, 2001)
Současné vydání při aplikaci logických postupů v právním myšlení reflektuje stav platného práva České republiky v roce 2000. Příklady jsou voleny převážně z odvětví práva ústavního, občanského a trestního a výklad je přizpůsoben recentní právní terminologii.
Keywords: právo, zákonodárství; logika; Logic; právní vědy; Jurisprudence