Quo vadis, psychiatria? : [sborník přednášek a abstrakt VII. sjezdu České psychiatrické společnosti s mezinárodní účastí] - Raboch, Jiří (Galén, 2008)
Sborník přednášek a abstrakt VII. sjezdu České psychiatrické společnosti s mezinárodní účastí. Neprodejné.
Keywords: psychiatrie; Psychiatry