Hledač posvátných hub : eseje pro R. Gordona Wassona - Riedlinger, Thomas J (Volvox Globator, 1998)
Eseje pro R. Gordona Wassona zní podtitul knihy, který stručně, přitom zcela vyčerpávajícím způsobem několika slovy vysvětluje, o čem se lze dočíst. Jde o rozsáhlý soubor textů shromážděný T. J. Riedlingerem, rodinou a přáteli Wassona – legendárního objevitele účinků mexických hub na psychiku člověka.
Keywords: Ethnobotany; etnobotanika; Indiáni Střední Ameriky; halucinogeny; botanika; Indians, Central American; Mexico; Hallucinogens; Mexiko