Okultismus : poselství z neznáma - Schreiber, Hermann; Federmann, Reinhard (Brána, 2008)
Rakouský autor bestsellerů, dobře známý i u nás, se ve svém standardním díle o okultismu zabývá tajemnem a svědectvími o záhadných jevech, jako jsou magie, věštění, čarodějnictví, telepatie, vampyrismus, víra v ďábla a vymítání ďábla, zombie nebo kouzla, která vyvolávají lásku. Všude na světě se stávaly a stávají i dnes nevysvětlitelné události, na něž nenalézá odpověď ani moderní věda, ani parapsychologie, a snad právě proto neustále přitahují všeobecný zájem. Autor nevnucuje čtenáři svůj pohled na věc, nýbrž jej podněcuje, aby si utvořil vlastní názor, neboť ani v 21. století nelze nad některými jevy jen mávnout rukou.
Keywords: okultní vědy; okultismus; Occultism