Kardiochirurgie pro bakalářské studium - Brát, Radim (Ostravská univerzita v Ostravě, 2008)
Skripta jsou určena především pro studenty zdravotně sociální fakulty, ale rovněž pro všechny další medicínské i nemedicínské profese.
Keywords: kardiologie; nemoci srdce; Cardiac Surgical Procedures; chirurgie; Heart Diseases; kardiochirurgické výkony