Manipulační léčba v rámci reflexní terapie - Lewit, Karel (Avicenum, 1975)
Přepracované vydání je rozšířeno o kapitoly Posuzování práceschopnosti u vertebrogenních onemocnění a Manipulační a reflexní terapie v medicíně a další perspektivy. Stať K Steinové o cíleném léčebném tělocviku je vypuštěn a nahrazena kapitolou Léčebná tělesná výchova u nemocných s vertebrogenními poruchami
Keywords: rehabilitační a fyzikální medicína; Complementary Therapies; komplementární terapie; reflexní terapie; Musculoskeletal Manipulations; alternativní lékařství; muskuloskeletální manipulace; nemoci páteře; Reflexotherapy; Spinal Diseases