Akupresura pro začátečníky : jemným tlakem prstů proti běžným potížím - Siao-Cheng, Che (Beta-Dobrovský, 2008)
Masáží určitých akupresurních bodů se můžete efektivně a bez vedlejších účinků vyrovnávat s potížemi přibývajícího věku. V knize najdete všechny důležité podklady a přesné srozumitelné návody k samoléčbě.
Spolehlivý obrazový průvodce
Keywords: Acupressure; komplementární terapie; akupresura; alternativní lékařství; Fingers; Complementary Therapies; prsty ruky