Klinická radiobiologie - Feltl, David; Cvek, Jakub (Tobiáš, 2008)
Učební texty pro studenty klinické radiobiologie.
Keywords: biologie; hypoxie; klinické lékařství; Radiobiology; Radiotherapy; Brachytherapy; Clinical Medicine; Hypoxia; radiobiologie; kombinovaná terapie; Health Physics; Combined Modality Therapy; radiologie, nukleární medicína a zobrazovací metody; radioterapie; biofyzika záření; brachyterapie