Cholesteatom spánkové kosti - Chrobok, Viktor; Pellant, Arnošt; Profant, Milan (Tobiáš, 2008)
Monografie podává komplexní, mezioborový přehled současných znalostí o cholesteatomu, jeho příčinách, vzniku, diagnostice a léčbě, včetně možných otogenních zánětlivých komplikací.
Medicína hlavy a krku
Keywords: Tomography, X-Ray Computed; spánková kost; radiologie, nukleární medicína a zobrazovací metody; Cholesteatoma; počítačová rentgenová tomografie; cholesteatom; cholesteatom středního ucha; otorinolaryngologie; Cholesteatoma, Middle Ear; Temporal Bone