Chceme mít miminko : nové cesty k vytouženému dítěti - Freundl, Günter; Gnoth, Christian; Frank-Herrmann, Petra (Vašut, 2008)
Stát se rodiči patří pro většinu párů k naplněnému životu. O to větší je šok, když to „nevyjde“ hned na první pokus, což se stává asi u každého šestého páru. Dobrá zpráva: Dvě třetiny z nich se s trochou pomoci a s vhodnými informacemi stále mohou stát rodiči. Cesty, které k tomuto cíli vedou jsou však velmi různorodé a často matoucí. Tato kniha vám pomůže najít vhodnou cestu právě po vás.
Dobré rady
Keywords: Infertility, Female; služby plánování rodičovství; těhotenství; Reproductive Techniques, Assisted; mužská infertilita; Infertility, Male; Pregnancy; asistovaná reprodukce; reprodukční lékařství; Family Planning Services; ženská infertilita