Techniky léčení barvami : barvy a kameny, malování a výklad mandal, numerologie a barvy, barvy a znamení zvěrokruhu : [cvičení s barvami] - Pfaff, Jürgen (Fontána, 2006)
Tato kniha je pozváním k využití světla barev v každodenním životě a k rozšíření života o velmi podstatný rozměr. Autor nám ukazuje množství mimořádných technik, jak si můžeme hrát s barvami a tím oživit, obšťastnit a barvami naplnit celý svůj život.
Keywords: alternativní lékařství; komplementární terapie; psychoterapie; Meditation; terapie barvami; Complementary Therapies; Psychotherapy; Color Therapy; meditace