Psychografie : (automatická kresba) : poznatky a výuka - Machková, Marie (Jih, 2006)
Tato kniha je návodem, jak poznat tajemství automatické kresby a prakticky jí používat. Nabízí nečekané možnosti, které vás překvapí. Pomůže vám rozvinout mimosmyslové vnímání, podpořit duchovní růst a rozvoj jasnovidnosti. S její pomocí pootevřete dveře novému poznání a překročíte meze svých představ. Vydáte se na dobrodružnou cestu hledání a objevování sama sebe.
Keywords: Self Concept; Psychotherapy; komplementární terapie; Diagnosis; Art Therapy; psychografie; terapie barvami; psychoterapie; diagnóza; arteterapie; Color Therapy; senzorické arteterapie; sebepojetí; Complementary Therapies; Sensory Art Therapies